Bosie Tea Parlor (New York)

Når jeg finner et sjarmerende, familiedrevet spisested med over hundre ulike teer på menyen, er jeg forelsket før jeg har rukket å sette meg.

Boise Tea Parlor drives blant annet av Kiley Holiday, som er serifisert Tea Master ved American Tea Masters Association(!).

Venninnen min og jeg møtte opp rett etter dørene åpnet kl 9.00 for å spise frokost (les: jetlag …), og var dagens første gjester. Senere skulle vi erfare at det kan være være ventetid rundt lunsjtider, da dette er et veldig populært sted i nabolaget West Village.

Vi fikk utdelt en innholdsrik meny, og skjønte fort at vi ville være nødt til å komme tilbake for å smake mer … Jeg hadde lyst til å prøve en “Nilini FOP” som ifølge menyen ikke blir servert noen andre steder i USA, men endte med en økologisk Tulsi-te. Venninnen min var superbegeistret over sin jasminte.

Teen blir først servert når den er perfekt trukket, og servitøren heller den i koppen din i sirkelbevegelser.

I tillegg til frokostmeny, får du utrolig mange lekre søtsaker hos Bosie. Du får også kjøpt de fleste teene i løsevekt.

Dette er ikke stedet hvor du sitter og jobber med laptopen, men hvor du går med en person du har lyst til å snakke og drikke førsteklasses te sammen med.

Nettside: http://bosienyc.com/about/

teguide_newyork-4

teguide_newyork-3

teguide_newyork-5

teguide_newyork-2

 

[:]

Jeg er tekstforfatter og journalist, og driver bloggen Reisepluss.no

Leave a Reply