Kontakt / Om bloggen

Velkommen til Reisepluss.no!

Vil du kontakte meg? Bruk dette kontaktskjemaet eller send en e-post til post (alfakrøll) annettemunch (punktum) com 

Jeg er en historieforteller fra Oslo med lidenskap for å skape stemninger gjennom ord og bilder, samt å utforske verden. Dette har ført til at jeg har grillet marshmallows over glødene lava i en vulkan i Guatemala, sett soloppgangen fra et tempeltak i Kambodsja, kjørt scooter i Vietnam, blitt forsøkt ranet i Thailand, surfet i San Diego, svømt blant tigerhaier i Bangkok, betraktet urfolk utføre ritualer i en bakgate i Mexico City, meditert i et krater på Fuerteventura, vært på kino med Robert DeNiro og Bradley Cooper i Hollywood, badet i øl i Polen og matet reinsdyr i Tromsø. Blant annet. Reisebloggen startet jeg sommeren 2013 for å dele erfaringer og tips.

Jeg har jobbet syv år magasinredaktør i Egmont Serieforlaget, etterfulgt av halvannet år i Aftenpostens kultur- og debattredaksjon hvor jeg var ansvarlig for debattsiden Si ;D. I tillegg har jeg drevet eget firma og tatt oppdrag som frilansjournalist i snart tjue(!) år. Blant annet har jeg skrevet reiseartikler for ulike magasiner fra Los Angeles, Guatemala, Bangkok, Mexico City, Spania og Sydney. I dag jobber jeg som innholdsprodusent, tekstforfatter, forfatter, foredragsholder og frilansjournalist.

Om reisepluss.no

Målgruppen er reiseglade kvinner, menn og familier som ønsker tips om helse og velvære, unike aktiviteter, luksusopplevelser og lokal mat og drikke.

Jeg ønsker å trekke frem opplevelsene du ikke finner ved et kjapt nettsøk, og å la deg møte lokalbefolkningen. Enten du planlegger din neste reise og trenger inspirasjon, eller bare vil drømme deg bort, håper jeg du finner noe nyttig og interessant!

Hvis du finner en artikkel du liker, blir jeg veldig glad om du vil dele den på Facebook eller i andre sosiale medier, slik at også andre kan ha nytte og glede av den!

Samarbeide med reiseblogger?

Jeg samarbeider med ulike partnere innen reiselivsbransjen. Tekstene som er skrevet som en del av et samarbeid, merkes alltid i henhold til norsk markedsføringslov. Er du interessert i et samarbeid, er du velkommen til å ta kontakt på den overnevnte e-postadressen, eller telefon 92044368. Mediakit oversendes gjerne på forespørsel.

God lesing, god tur – og husk å følg bloggen på Facebook!

Hilsen Annette

 

Utvalgte reiseartikler fra magasiner:
(Klikk for større bilde.)

TIPS TIL ANDRE GODE REISEBLOGGER

Leave a Reply