Kontakt / Om bloggen

Velkommen til Reisepluss.no!

Vil du kontakte meg? Send en e-post til: post (alfakrøll) annettemunch (punktum) com 

Jeg er en historieforteller fra Oslo med lidenskap for reise, te og tekst. Å skildre opplevelser gjennom ord og bilder er en av mine favoritthobbyer – kan jeg i tillegg inspirere noen til å reise, er det en bonus.

Uforglemmelige opplevelser kan vente nærmere enn man tror, så selv om jeg har publisert tekster og bilder fra ulike hjørner av verden, fokuserer jeg nå i hovedsak på å inspirasjon, tips og erfaringer fra Norden.

Hvis du finner en artikkel du liker, blir jeg veldig glad om du vil dele den på Facebook eller i andre sosiale medier, slik at andre muligens også kan ha nytte og glede av den!

Reisebloggens målgruppe
Målgruppen er reiseglade kvinner, menn og familier som ønsker tips om blant annet helse og velvære, unike og annerledes aktiviteter, luksusopplevelser og lokal mat og drikke. (Det eneste jeg ikke skriver om er fysisk krevende aktiviteter, da jeg har en kronisk sykdom som ikke tillater dette. Av samme grunn får jeg heller ikke oppdatert bloggen så ofte som jeg skulle ønsket, men forsøker likevel å publisere noe nytt så ofte jeg klarer.)

Jeg ønsker å trekke frem opplevelsene du ikke finner ved et kjapt nettsøk, og å la deg møte lokalbefolkningen. Enten du planlegger din neste reise og trenger inspirasjon, eller bare vil drømme deg bort, håper jeg du finner noe nyttig og interessant!

Samarbeid med reiseblogger?
Tidligere har jeg blitt spurt om å samarbeide med partnere innen reiselivsbransjen. Tekstene som er skrevet som en del av et samarbeid, er alltid merket i henhold til norsk markedsføringslov. Er du interessert i et samarbeid, er du velkommen til å ta kontakt på den overnevnte e-postadressen, eller telefon 92044368, så ser vi om det passer.

God lesing, god tur – og husk å følg bloggen på Instagram og Facebook!

Hilsen Annette

TIPS TIL ANDRE GODE REISEBLOGGER

Legg igjen en kommentar