Kontakt / Om bloggen

Velkommen til Reisepluss.no!

Vil du kontakte meg? Send en e-post til: post (alfakrøll) annettemunch (punktum) com 

Jeg er en historieforteller fra Oslo med lidenskap for reise, te og tekst. Gjennom jobbene mine har jeg fått muligheten til å reise mye, både alene og med andre. I bloggen deler jeg inspirasjon, tips og erfaringer fra disse reisene. 

Målgruppen min er reiseglade kvinner og menn som ønsker tips om blant annet helse og velvære, unike aktiviteter, luksusopplevelser og lokal mat og drikke. Jeg ønsker blant annet å trekke frem mindre kjente opplevelser og muligheter du ikke finner informasjon om ved et kjapt søk på Google, samt å la deg møte lokalbefolkningen.

Rene fakta om reisetid og tidsforskjeller finner du mange andre steder på nettet, men de personlige opplevelsene og samtalene med menneskene man møter underveis er unike og umulige å planlegge. Det er disse jeg i hovedsak vil dele. Kan jeg inspirere deg til å reise et sted du aldri før har besøkt, er det et pluss!

God lesing, god tur – og husk å følg bloggen på Instagram og Facebook!

Hilsen Annette

PS
I blant samarbeider jeg med partnere innen reiselivsbransjen. Hvis en tekstene er skrevet som en del av et samarbeid, er det alltid oppgitt i innlegget. Hva jeg velger å skrive og ta bilder av er uansett alltid kun opp til meg. Ingen setninger på denne bloggen er diktert av andre.

 

TIPS TIL ANDRE GODE REISEBLOGGER

Legg igjen en kommentar