Oppskrift på en perfekt dag i Laguna Beach!

Den beste stranden i Laguna Beach

Laguna Beach er best kjent for reality-serien ved samme navn. Jeg lover at virkeligheten er best! Slik får du en perfekt dag på stranden her.

– Laguna Beach er kjent som en “high end”-strand, forteller Nick. Han og jeg møttes via felles kjente, og han jobber like i nærheten av stranden. – Utsikten er fantastisk, og det er en av de aller beste strendene i dette området av California. Det er rent og presentabelt, legger han til.
Er du i L.A., bør du absolutt unne deg en dagstur til Laguna Beach! Tipsene under er basert på min egen erfaring, samt innspill fra min gode venn Greg som er født og oppvokst i L.A.

Den beste stranden i Laguna Beach1.
Hvis du holder til i Long Beach eller en av de andre nærliggende byene, så sørg for å kjøre nedover så fort morgenrush-trafikken har lagt seg, rundt kl 10.

2. Stopp innom en dagligvarebutikk som Trader Joe´s eller Ralph’s og kjøp med fersk, oppkuttet frukt som mango, vannmelon og ananas, samt nok vann.
Det er også en Whole Foods-butikk ved stranden i Laguna Beach hvor dere kan gjøre nødvendige innkjøp. Adresse: 283 Beoadway St.

3.  Legg merke til de gigantiske villaene i 100 millioners-klassen mens dere kjører nedover. Dere vil blant annet passere luksusområdet Pelican Hill. ”Her bor de som EIER de rike og berømte skuespillerne i Hollywood,” forklarte Greg og pekte opp mot åsen i det vi var på vei sørover.

4. Det er flere strender i området, men de fleste velger stranden ved Main Street.

5. Dere kan finne gratis parkering i smågatene rundt Legion Street.

Den beste stranden i Laguna Beach

6. Hvis du går forbi stranden og oppover PCH (Pacific Coast Highway), der hvor den svinger til høyre, så kommer til en kryssvei som heter Laguna Ave. Mellom her er det en sti ut mot havet, hvor du finner benker, et utkikspunkt og dette flotte gjerdet

7. NYT STRANDEN, SOLEN OG VANNET!

8. Når det nærmer seg solnedgang, tar dere turen til restauranten og baren The Rooftop (tilhører La Casa del Camino Hotel), som byr på fantastisk utsikt over havet mens solen går ned foran dere.
En perfekt avslutning på dagen!

 

Den beste stranden i Laguna Beach
Min gode venn og personlige reiseguide Greg og jeg i Laguna Beach!

[:]

Jeg er tekstforfatter og journalist, og driver bloggen Reisepluss.no

Leave a Reply