Luksusdag i Barcelona, del 2: Seilcruice og massasje

Etter kjøreturen med en Ferrari, er vi klare for neste post på programmet: Nå venter en tur ut på Middelhavet, etterfulgt av massasje.

Etter mye fart og spenning i en Ferrari rundt Barcelonas åssider, er det deilig å ta av seg trange sneakers og stige ombord i seilbåten som venter lenger ut på marinaen. Dette er en del av Driving & Sailing Experience-pakken til Drive Me Barcelona som vi skal oppleve denne dagen.

– Hva vil dere drikke; cava, juice, brus, vann, øl eller vin? spør kaptein Vicky fra Sailing Experience Barcelona, en av Drive Me Barcelonas faste samarbeidspartnere.

Siden vi tross alt befinner oss i Spania, er det fristende å takke ja til et glass kald, boblende cava. Og snart sitter vi med vinglasset i hånden og solen i ryggen mens små bølger skvulper mot skroget under oss.

Under arbeidet med denne artikkelen har jeg samarbeidet med Drive Me Barcelona. De har ikke på noen måte diktert innholdet, eller på noen annen måte påvirket verken tekst eller bilder. Alle meninger er mine egne.

sportsbil_barcelona_reisetips-3
Og for de som måtte lure, er båten en Jeanneau Sun Odyssey 39 DS!


«Ut mot havet …»

Mens vi legger Barcelonas nye og gamle havneområde bak oss, gir Vicky viktige sikkhetsinstruksjoner. Henrik og jeg skåler og smaker på olivene, osten og skinken som er plassert på tapasbrettet bordplaten foran oss. Straks vi er ute på havet blir seilene satt. Da er det bare én ting å gjøre: Lene oss tilbake, kjenne lett sjøbrisen treffe den bleke, nordiske huden vår og lytte til måkeskrikene.

– Hvem booker som oftest tur med dere? lurer jeg.

– Vi har mange kjærestepar, svar kaptein Vicky, noe jeg godt kan forstå. Å sitte tett inntil en person man bryr seg om og skue utover Middelhavet en klar solskinnsdag mens vinden blafrer i seilene, er jo ikke direkte uromantisk. I tillegg arrangerer Sailing Experience Barcelona også både soloppgang- og solnedgangturer. Når det er sagt, ser jeg for meg at denne turen absolutt kunne vært like gøy for vennene mine!

sportsbil_barcelona_reisetips-1

sportsbil_barcelona_reisetips-2

Hopp i (Middel)havet

Etter en stund med seiling tar kapteinen inn seilene og kuttet motoren slik at vi blir liggende og drive.

– Vil dere bade? spør hun, og fem minutter senere har vi skiftet til badetøy.

Reisepartneren min hopper fra dekk, mens jeg klatrer ned fra stigen og senker kroppen i det klare, varme havet. For første gang denne sommeren svømmer jeg uten å hakke tenner. Jeg skulle ønske vi hadde resten av dagen på oss her ute. Men klokken tikker, og snart er det på tide å vende baugen tilbake til storbyen.
Vi legger oss i solen på dekk for å tørke, jeg drar inn lukten av saltvann og … sovner.

sportsbil_barcelona_reisetips-4


Store opplevelser på liten tid

Etter rundt nitti minutter er vi tilbake ved kaien. Henrik og jeg er enige om at tiden gikk fort, men at vi tross alt fikk veldig mye ut av den. Dette er absolutt en opplevelse jeg kunne tenke meg å gjenta. Ikke minst satte jeg pris på vennligheten og servicen til kaptein Vicky, som svarte tålmodig på alle spørsmålene våre underveis!

Kaptein Vicky bød på cava og tapas!
Kaptein Vicky byr på cava og tapas.


Jeg elsker massasje!

Sist på programmet står en avtale hos Rare Beauty, som holder til i luksuriøse lokaler på samme marina. Salongen tilbyr alt fra manikyr til voksing og frisørtjenester, men jeg er her for å få en times kroppsmassasje. Som er langt oppe på listen over ting jeg liker aller best her i verden …

Massøren smiler og presenterer seg som Mimi. Hun fører meg inn på behandlingsrommet, som er behagelig kjølig. Og ikke minst … helt, helt stille.
Heldigvis er det også et romslig dusjkabinett med deilige produkter. Det kjennes veldig godt å skylle av meg solkrem og saltvann før behandlingen.

En perfekt timeout

– Liker du løst eller hardt press? spør Mimi.
– Gjerne litt hardt, svarer jeg.
Og gjett om jeg får hardt! Ikke slik at det gjorde vondt, men akkurat slik at jeg kjenner det skjer noe i musklene.

Massasjeoljen som brukes inneholder kun naturlige ingredienser, og produseres i Barcelona av Alex Carro. I bakgrunnen spilles beroligende musikk, og jeg tenker at dette er en helt perfekt timeout etter mange hektiske dager i storbyen Barcelona. Hodet og kroppen nullstilles, og føttene mine får mer eller mindre et nytt liv …

sportsbil_barcelona_reisetips-7
Kan dagen blir bedre? Vil du være garantert en god massasje i Barcelona, tør jeg faktisk påstå at Rare Beauty er et sikkert valg!


Massasje som «virker»

Jeg kan med hånden på hjertet si at det er en av de beste massasjene jeg har fått. Mimi jobbet skikkelig med stive områder, og var tilstede og fokusert.

Om jeg syntes tiden gikk fort under båtturen, så går den enda fortere nå. 60 minutter senere er behandlingen over, og jeg skulle ønske jeg bare kunne bli liggende og nyte den gode følelsen.

– De mest populære behandlingene er signaturmassasje og manikyr og pedikyr, både for kvinner og menn, forteller innehaver Lucie Gardiner når jeg har skiftet og kommet ut. – Når man reiser fra kalde land som Norge, liker mange å komme hit og få føttene stelt før de skal inn i sandalene. I tillegg har noen lyst på en avslappende massasje etter flyreisen.

Ved booking av time hos Rare Beaut får man samtidig tilgang til det lukkede området til OneOcean Club.
– Det er også mulig å bruket gymmet eller delta på en pilatestime i samme bygg, og så avslutte med en drink eller lunsj hos OneOcean Club, forteller Lucie.

Og med det er luksusdagen vår via Drive Me Barcelona over, i hvert fall nesten. Nå skal Henrik og jeg sette oss på en økologisk restaurant, diskutere alt vi har opplevd og … kikke gjennom alle bildene!

sportsbil_barcelona_reisetips-10
Det er alltid sosialt å være på tur med en reiseblogger …
sportsbil_barcelona_reisetips-8
Booker du en opplevelse med Drive Me Barcelona, får du også tilgang til den private klubben OneOcean med tilhørende restaurant og bar.

sportsbil_barcelona_reisetips-9

 

Jeg er tekstforfatter og journalist, og driver bloggen Reisepluss.no

Legg igjen en kommentar